Møns klint logo Hytter
Deutsch English Italiensk Hollandsk
Forside
Pladsoversigt
Priser camping 2018
Priser hytter 2018
Priser 25 m2 hytter 2018
Priser fastliggere 2018
TILBUD 2018
Nyheder 2018
Kalender
Pladsen
Billeder - pictures
Kontakt
Mød os på Facebook
DK-CAMP
DCU. Dansk Camping union
Campinghæftet
Kørselsvejledning
Links
Fødevarestyrelsen SmileyDanmarkskort
Området

Stege Nor
Keldby Camping ligger midt på Møn overfor Stege Nor - i et naturskønt område omringet af marker.
Rådyrene ses oppe ved vores luksushytter ud mod markerne.


Danmarks smukkeste golfplads
Keldby Camping ligger ca. 200 m væk fra golfpladsen.
Golfpladsen er anlagt så den ligger ud til Stege Nor.
Her har du den smukkeste tænkelige udsigt, samtidig med, at du nyder et spil golf.
Spil golf på én af danmarks bedste golfbaner, og få en smuk oplevelse ud over det sædvanlige.
Læs mere under menupunktet Golf.


Keldby og Keldbylille
I Keldby kirke du finder nogle af de fineste og ældste kalkmalerier i verden. I Keldbylille ligger  Museumsgården, som er en meget smukt bevaret gård - træd ind af døren og du træder flere hundrede år tilbage i tiden. Nyd den tilhørende have på én af øens smukke tænkebænke.
Møns Klint - orkideer
Møns Klint - sagnet fortæller, at det var her Danmark blev født, ligger 15 km fra pladsen. Møns Klint er foruden sine store hvide kridtklipper, også kendt for sine grønne bøgeskove og de sjældne vilde orkidéer. Orkidéerne er fredede, så de skal nydes ude i naturen.
Se også http://www.naturstyrelsen.dk
Møn fra søsiden
Fra Klintholm Havn kan du sejle med turbåden discovery www.sejlkutteren-discovery.dk ud og opleve Møns Klint fra søsiden. Det er en ubeskrivelig smuk oplevelse.

Vandrefalken
Hvad der også skal tage hensyn til ved Møns Klint, er vandrefalken, der efter år 2001 vendte tilbage for at genoptage sin ynglen på klinten. Den er fredet og vi skal passe rigtig godt på de.
Se også http://www.vandrefalk.dk for at læse mere om vandrefalken eller gå ind på http://www.falkoneriet.dk, som fortæller om Falkoneriet på Møn. Her kan I om sommeren se opvisninger og komme i nærkontakt med falkene.


Lystfiskeri - kyst - hav - medbring din egen båd.
For dig der gerne vil fiske, er her rige muligheder. På Møn fiskes der fortrinligt fra kysterne, ligesom det er en smuk oplevelse at sejle ud tidligt om morgenen.
Du er meget velkommen til at medbringe din egen båd. Der er plads til den ved siden af en luksushytte, og lejer du en mindre hytte, så er der plads på parkeringspladsen.Fugleliv - Nyord og Ulvshaleskoven
Ønsker du at betragte en betydningsfuld del af det danske fugleliv, så skal du køre en tur til Ulvshale, hvor engområderne nord og syd for Ulvshaleskoven tjener som ynglepladser for trækfugle. Derfra kan du køre over dæmningen  - gennem flade strandenge - til øen Nyord, hvor der et offentligt tilgængeligt fugletårn.
Foruden at øen er et ornitologisk paradis, så ligger selve landsbyen Nyord med sin idylliske lystbådehavn, fuldstændig uberørt af vores moderne kultur. De gamle gårde er bevaret. Biler er forment adgang, så du parkerer udenfor og kan derefter nyde roen sammen med din familie.
Nyd den nyetablerede sansesti i Ulvshaleskoven - det er en oplevelse værd.
 
Keldby Camping Møn | Pollerupvej 3 | Keldby | 4780 Stege | Telefon +45 41 16 93 03